Feelgood Equipment AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Västerås och Feelgood Equipment AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Feelgood Equipment AB är ett av dem. Statusen för Feelgood Equipment AB är att Bolaget är aktivt.

Feelgood Equipment AB är ett Aktiebolag och skapades 1992-01-23. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Feelgood Equipment AB ska trivas.

I Västerås så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva friskvård, hälsovård, sjukvård samt försäljning och finansiering av friskvårdsartiklar, dock ej sådan verksamhet som avses i lag om finansbolag, i lag om bankrörelse eller i lag om kreditrörelse, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Feelgood Equipment AB inte är momsregistrerat.

Idag är Feelgood Equipment AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Feelgood Equipment AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Feelgood Equipment AB är Sunnemark, Per Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Palm, Carl Henrik som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Tiger Sundelius, Gunilla Louise som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Forslund, Jan Tomas som är född 1965 och har titeln Revisor, Nyberg, Britt Carolina som är född 1973 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Feelgood Equipment AB har 556442-1047 som sitt organisationsnummer.