C-G W i Västerås Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Västerås och C-G W i Västerås Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och C-G W i Västerås Aktiebolag är ett av dem. Statusen för C-G W i Västerås Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

C-G W i Västerås Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-01-30. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där bolaget finns i jobbar för att bolag som C-G W i Västerås Aktiebolag ska trivas.

C-G W i Västerås Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Västerås så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva handel med motorfordon och båtar jämte tillbehör och annan utrustning, äga, förvalta och bedriva handel med värdepapper och fastigheter, samt bedriva därmed förenliga verksamheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att C-G W i Västerås Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är C-G W i Västerås Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med C-G W i Västerås Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-333500.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Westman, Ann-Christin -Westman, Claes Göran.

De som är på något sätt har med C-G W i Västerås Aktiebolag är Westman, Claes Göran som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Westman, Ann-Christin som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Westman, Claes Thomas som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Gillner, Anna Carina som är född 1967 och har titeln Revisor, Cagi AB som är född och har titeln Revisor, .

C-G W i Västerås Aktiebolag har 556442-2003 som sitt organisationsnummer.