Stora Ekeby Säteri i Västerås AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Västerås och Stora Ekeby Säteri i Västerås AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Stora Ekeby Säteri i Västerås AB är ett av dem. Statusen för Stora Ekeby Säteri i Västerås AB är att Bolaget är aktivt.

Stora Ekeby Säteri i Västerås AB är ett Aktiebolag och skapades 1992-03-05. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där bolaget finns i jobbar för att bolag som Stora Ekeby Säteri i Västerås AB ska trivas.

Stora Ekeby Säteri i Västerås AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Västerås så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet skall omfatta byggentreprenad, handel med hästar, jordbruk, klottersanering, vildmarksevent, fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stora Ekeby Säteri i Västerås AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Stora Ekeby Säteri i Västerås AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Stora Ekeby Säteri i Västerås AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0220-43647.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Stora Ekeby Säteri i Västerås AB är Esseen, Karl Fredrik som är född 1964 och har titeln VD, Esseen, Karl Fredrik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Esseen, Susanne Margareta som är född 1964 och har titeln Suppleant, Ekman, Stig Jonas som är född 1972 och har titeln Revisor, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Stora Ekeby Säteri i Västerås AB har 556443-1988 som sitt organisationsnummer.