Logic Design i Västerås Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet och produktutveckling inom data elektronik samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Logic Design i Västerås Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Västerås så är Logic Design i Västerås Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Västerås arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Västerås och i Västmanlands län. Redan 1992-02-24 så skapades Logic Design i Västerås Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Logic Design i Västerås Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Logic Design i Västerås Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556443-5724 är organisationsnummret för bolaget som finns i Västerås.

Just nu är Logic Design i Västerås Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Logic Design i Västerås Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 021-187535 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Logic Design i Västerås Aktiebolag är Westin, Lars Lennart som är född 1947 och har titeln VD, Westin, Lars Lennart som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Westin, Inger Margareta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Wiik, Siv Eva Marianne som är född 1943 och har titeln Revisor, Olssons & Wiik Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .