PM Restaurang Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva catering och restaurang, fastighets- förvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för PM Restaurang Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Västerås så är PM Restaurang Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Västerås arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Västerås och i Västmanlands län. Redan 1992-04-09 så skapades PM Restaurang Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel PM Restaurang Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

PM Restaurang Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556446-4203 är organisationsnummret för bolaget som finns i Västerås.

Just nu är PM Restaurang Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med PM Restaurang Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 021-25402 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom PM Restaurang Aktiebolag är Kappen, Tomas Michael Peter som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Troedson, Cai Peter Troed som är född 1946 och har titeln Suppleant, Westling, Mats Harry som är född 1964 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .