Isolaros i Västerås Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Isolaros i Västerås Aktiebolag är ett bolag som finns i Västerås. I Isolaros i Västerås Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundin, Leif Berndt Olov som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundin, Ingegerd Maria som är född 1940 och har titeln Suppleant, Törnblom, Hans Gunnar som är född 1947 och har titeln Revisor, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Isolaros i Västerås Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Isolaros i Västerås Aktiebolag på telefon 021-352340.

Bolaget skall utföra isolering och sanering av rörinstallationer samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Isolaros i Västerås Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Isolaros i Västerås Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Isolaros i Västerås Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Isolaros i Västerås Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Isolaros i Västerås Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Isolaros i Västerås Aktiebolag har 556448-0134 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.