Björklunds Tobak Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva handel med konfektyr, tidningar, tobak och spelverksamhet samt därmed förenling verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Björklunds Tobak Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Västerås så är Björklunds Tobak Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Västerås arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Västerås och i Västmanlands län. Redan 1992-07-01 så skapades Björklunds Tobak Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Björklunds Tobak Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Björklunds Tobak Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556450-3059 är organisationsnummret för företaget som finns i Västerås.

Just nu är Björklunds Tobak Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Björklunds Tobak Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 021-130933 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Björklunds Tobak Aktiebolag är Forslund, Karl Mikael som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Forslund, Ingvar Jan Peter som är född 1953 och har titeln Suppleant, Andrée, Carina Maria som är född 1967 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .