Ängsö Islandshästar Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Västerås och Ängsö Islandshästar Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Ängsö Islandshästar Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Ängsö Islandshästar Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Ängsö Islandshästar Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-08-31. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ängsö Islandshästar Aktiebolag ska trivas.

Ängsö Islandshästar Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Västerås så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konferensarrangemang, turridning, ridskolaoch ridläger, uppfödning och försäljning av islandshästar och uppfödning och försäljning av får samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ängsö Islandshästar Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Ängsö Islandshästar Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Ängsö Islandshästar Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-444002.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -Lind, Staffan Robert.

De som är på något sätt har med Ängsö Islandshästar Aktiebolag är Lind, Staffan Robert som är född 1945 och har titeln Extern firmatecknare, Gruvhammar Lind, Ulrika Maria som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Lind, Nils Anders som är född 1947 och har titeln Suppleant, Klint, Sonja Birgitta som är född 1946 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Ängsö Islandshästar Aktiebolag har 556452-4550 som sitt organisationsnummer.