Pettersbergssalongen Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Västerås och Pettersbergssalongen Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Pettersbergssalongen Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Pettersbergssalongen Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Pettersbergssalongen Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1992-09-07. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där bolaget finns i jobbar för att bolag som Pettersbergssalongen Aktiebolag ska trivas.

Pettersbergssalongen Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-31. I Västerås så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva hårvårds- och skönhetsbehandlingar, utföra konsultativ verksamhet inom frisörbranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Pettersbergssalongen Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-31.

Idag är Pettersbergssalongen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Pettersbergssalongen Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-418530.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Pettersbergssalongen Aktiebolag är Wahlberg, Siv Anita som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlberg, Liza Maria Karolina som är född 1982 och har titeln Suppleant, Jonsson, Sune Evert som är född 1947 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg AB som är född och har titeln Revisor, .

Pettersbergssalongen Aktiebolag har 556453-1563 som sitt organisationsnummer.