AutoLo i Västerås Aktiebolag

Västmanlands län

Information

AutoLo i Västerås Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västerås. Det är nämligen den kommunen som AutoLo i Västerås Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

AutoLo i Västerås Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

AutoLo i Västerås Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1992-11-06. Men sedan 1992-01-01 så har AutoLo i Västerås Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Omformarg. 16, 721 37, Västerås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på AutoLo i Västerås Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 021-816110.

Västerås arbetar för att verksamheter som AutoLo i Västerås Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för AutoLo i Västerås Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva handel med person- och lastbilar samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för AutoLo i Västerås Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till AutoLo i Västerås Aktiebolag och det är följande personer, Nyström, Johan Olov som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyström, Lars Anders som är född 1962 och har titeln Suppleant, Ekström, Bo Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för AutoLo i Västerås Aktiebolag är 556455-4458.