WCM Water Clean & Machine i Västerås AB

Västmanlands län

Information

I Västerås finns det ett Aktiebolag som heter WCM Water Clean & Machine i Västerås AB. Det finns flera bolag som liknar WCM Water Clean & Machine i Västerås AB i Västmanlands län. Västerås är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

WCM Water Clean & Machine i Västerås AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västmanlands län.

Sedan 1993-01-08 så har WCM Water Clean & Machine i Västerås AB varit registrerat och sedan 1993-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är WCM Water Clean & Machine i Västerås AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Västerås.

Vill man komma i kontakt med WCM Water Clean & Machine i Västerås AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Fallhammarg. 4, 721 33, Västerås. Vi ni istället prata med WCM Water Clean & Machine i Västerås AB så kan ni göra det på 021-300203.

Bolaget skall bedriva vatten- och markbearbetning, rengöring av sportanläggningar, försäljning av maskiner för professionell parkvård och elbilar - elfordon och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Andersson, Ulv Christer som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Kjell Anders som är född 1939 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Hägglund, Karl-Gustav Tommy som är född 1950 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

WCM Water Clean & Machine i Västerås AB har 556460-1440 som sitt organisationsnummer.