Carlaxel & Compani Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Carlaxel & Compani Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västerås. Det är nämligen den kommunen som Carlaxel & Compani Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Carlaxel & Compani Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1993-01-26.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Utanbyg. 4C, 722 14, Västerås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Carlaxel & Compani Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 021-351640.

Västerås arbetar för att verksamheter som Carlaxel & Compani Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Carlaxel & Compani Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva design och marknadskommunikation inom marknadsföring och reklam samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Carlaxel & Compani Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Carlaxel & Compani Aktiebolag och det är följande personer, Olsson, Carl-Axel som är född 1929 och har titeln Likvidator, Johansson, Helena Cecilia som är född 1975 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Carlaxel & Compani Aktiebolag är 556460-9401.