UTVRETA GÅRD Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556461-5069 är organisationsnummer för verksamheten UTVRETA GÅRD Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som UTVRETA GÅRD Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Västerås som är den kommunen som UTVRETA GÅRD Aktiebolag finns i.

UTVRETA GÅRD Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-02-08 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för UTVRETA GÅRD Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

UTVRETA GÅRD Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Västerås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för UTVRETA GÅRD Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Pettersson, Britt-Inger Mimmi -Pettersson, Lars Erik Göran

Vill ni komma i kontakt med UTVRETA GÅRD Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 021-55045 eller genom brev på följande adress:
Utvreta Dingtuna, 725 92, Västerås

Bolaget skall bedriva lantbruk, matservering och catering, konsulting för privata- och företagsevenemang, hudvård och makeup, arrangör av företagsevent för modevisningar och shower samt vara personalvård samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med UTVRETA GÅRD Aktiebolag och det är Pettersson, Lars Erik Göran som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Britt-Inger Mimmi som är född 1951 och har titeln Suppleant, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Blom, Karl Roy som är född 1950 och har titeln Lekmannarevisor, Revisionsfirma T Nordberg AB som är född och har titeln Revisor, FÖRETAGSSERVICE - URSULA LILJA NILSSON som är född och har titeln Revisor