Gutta Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Gutta Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Västerås som är den kommunen där Gutta Aktiebolag finns. I Västerås så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Gutta Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Gutta Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Gutta Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Gutta Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Stafettg. 79, 722 41, Västerås men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 021-75625.

Västerås arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Gutta Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Gutta Aktiebolag har idag 556462-5787 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Gutta Aktiebolag

Bolaget skall bedriva allmän medicinsk hälso- och sjukvård, friskvård, konsultationer inom kost och träning, att äga och förvalta fastigheter, aktier och annan lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

I Gutta Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ingelög, Bengt Staffan som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Ingelög, Karin Ingegerd som är född 1949 och har titeln Suppleant, Klint, Sonja Birgitta som är född 1946 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .