Bjurhovda Fritid Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556462-9177 är organisationsnummer för bolaget Bjurhovda Fritid Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bjurhovda Fritid Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Västerås som är den kommunen som Bjurhovda Fritid Aktiebolag finns i.

Bjurhovda Fritid Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-02-17 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bjurhovda Fritid Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Bjurhovda Fritid Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Västerås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bjurhovda Fritid Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Kvarnström, Göte Karl Eric -Köhlström, Jim Reiner Erik -Nilsson, Inga-Lill

Vill ni komma i kontakt med Bjurhovda Fritid Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 021-148161 eller genom brev på följande adress:
Harbostigen 1, 723 40, Västerås

Bolagets verksamhet ska vara att bedriva skolbarnomsorg, cafeteria, handel med tobak, tidningar, konfektyrer, lotter samt vara ombud för Svenska Spel ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bjurhovda Fritid Aktiebolag och det är Köhlström, Jim Reiner Erik som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kvarnström, Göte Karl Eric som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Inga-Lill som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Edqvist Gyld, Carl Börje Magnus som är född 1967 och har titeln Revisor, Edqvist Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,