Advokat Fagersand AB

Västmanlands län

Information

Advokat Fagersand AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Västerås som är den kommunen där Advokat Fagersand AB finns. I Västerås så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Advokat Fagersand AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Advokat Fagersand AB har haft sedan 1996-01-01. Advokat Fagersand AB har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Advokat Fagersand AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kopparbergsv. 10, 722 13, Västerås men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 021-181830.

Västerås arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Advokat Fagersand AB Privat, ej börsnoterat.

Advokat Fagersand AB har idag 556462-9300 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Advokat Fagersand AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva advokatverksamhet.

I Advokat Fagersand AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fagersand, Leif Åke Erling som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Norman, Per Anders som är född 1954 och har titeln Suppleant, Bohlin, Axel Christer som är född 1947 och har titeln Revisor, Melander, Björn Oskar som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.