No Respect i Västerås Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall utföra handel med motorcykeltillbehör, fastigheter och konsult inom motorcykelbranschen och handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för No Respect i Västerås Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Västerås så är No Respect i Västerås Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Västerås arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Västerås och i Västmanlands län. Redan 1993-02-22 så skapades No Respect i Västerås Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel No Respect i Västerås Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

No Respect i Västerås Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556462-9672 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Västerås.

Just nu är No Respect i Västerås Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med No Respect i Västerås Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 021-810607 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Björklund, Nils Sören -Björklund, Sören Mikael

Följande personer är på något sätt aktiva inom No Respect i Västerås Aktiebolag är Björklund, Sören Mikael som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Björklund, Nils Sören som är född 1942 och har titeln Suppleant, Ekström, Bo Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .