MPA Måleriproduktion Pulverlackering Aktiebolag

Västmanlands län

Information

MPA Måleriproduktion Pulverlackering Aktiebolag är ett företag som finns i Västerås. I MPA Måleriproduktion Pulverlackering Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jansson, Stefan Therje som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Anders Jens som är född 1967 och har titeln Suppleant, Rödl & Partner Nordic AB som är född och har titeln Revisor, Morander, Carl-Fredrik som är född 1969 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med MPA Måleriproduktion Pulverlackering Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå MPA Måleriproduktion Pulverlackering Aktiebolag på telefon 021-815300.

Bolaget skall utföra pulverlackering inom industri- och byggnadssektorn samt bedriva konsultverksamhet inom måleribranschen, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är MPA Måleriproduktion Pulverlackering Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

MPA Måleriproduktion Pulverlackering Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

MPA Måleriproduktion Pulverlackering Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och MPA Måleriproduktion Pulverlackering Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för MPA Måleriproduktion Pulverlackering Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

MPA Måleriproduktion Pulverlackering Aktiebolag har 556464-6999 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.