Ludvigssons Fastigheter Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ludvigssons Fastigheter Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Västerås så är Ludvigssons Fastigheter Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Västerås arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Västerås och i Västmanlands län. Redan 1993-04-05 så skapades Ludvigssons Fastigheter Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Ludvigssons Fastigheter Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Ludvigssons Fastigheter Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556464-8649 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Västerås.

Just nu är Ludvigssons Fastigheter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Ludvigssons Fastigheter Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 021-101240 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Jonsson, Carl Magnus -Jonsson, Gustav Christer -Ludvigsson, Nils Ronnie -Vidlund, Emmy Margareta

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ludvigssons Fastigheter Aktiebolag är Jonsson, Carl Magnus som är född 1978 och har titeln Extern firmatecknare, Vidlund, Emmy Margareta som är född 1975 och har titeln Extern firmatecknare, Jonsson, Gustav Christer som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Ludvigsson, Nils Ronnie som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Gunilla Margareta som är född 1950 och har titeln Suppleant, Sund, Eric Andreas som är född 1973 och har titeln RevisorWestling, Mats Harry som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .