Sentera Kundrelationer Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Västerås och Sentera Kundrelationer Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Sentera Kundrelationer Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Sentera Kundrelationer Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Sentera Kundrelationer Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-04-29. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där företaget finns i jobbar för att företag som Sentera Kundrelationer Aktiebolag ska trivas.

Sentera Kundrelationer Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Västerås så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom marknadsföring och miljöområdet, förlagsverksamhet, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sentera Kundrelationer Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Sentera Kundrelationer Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Sentera Kundrelationer Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-143340.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Sentera Kundrelationer Aktiebolag är Sörbrand, Janke Gunnar Erik som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Sörbrand, Kerstin Viola som är född 1961 och har titeln Suppleant, Hanneryd, Ove Erling som är född 1951 och har titeln Revisor, Colling, Lillemor som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Horwath - Hanneryd & Colling Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Sentera Kundrelationer Aktiebolag har 556465-8242 som sitt organisationsnummer.