Sjukgymnastik A M Kågström Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Västerås och Sjukgymnastik A M Kågström Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Sjukgymnastik A M Kågström Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Sjukgymnastik A M Kågström Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Sjukgymnastik A M Kågström Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-06-08. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där företaget finns i jobbar för att företag som Sjukgymnastik A M Kågström Aktiebolag ska trivas.

Sjukgymnastik A M Kågström Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Västerås så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva sjukgymnastik och akupunktur.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sjukgymnastik A M Kågström Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Sjukgymnastik A M Kågström Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Sjukgymnastik A M Kågström Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7955334.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Sjukgymnastik A M Kågström Aktiebolag är Kågström, Annika Maria som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Forselius, Paul Bertel som är född 1955 och har titeln Suppleant, Hanneryd, Ove Erling som är född 1951 och har titeln Revisor, Colling, Lillemor som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Horwath - Hanneryd & Colling Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Sjukgymnastik A M Kågström Aktiebolag har 556467-5535 som sitt organisationsnummer.