Lupus Foder AB

Västmanlands län

Information

556468-3349 är organisationsnummer för bolaget Lupus Foder AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lupus Foder AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Västerås som är den kommunen som Lupus Foder AB finns i.

Lupus Foder AB har varit registrerat sedan 1993-06-14 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-10-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lupus Foder AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Lupus Foder AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Västerås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lupus Foder AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten -Hallström, Ulla Helena

Vill ni komma i kontakt med Lupus Foder AB så kan ni göra det på telefon genom 021-830000 eller genom brev på följande adress:
Signalistg. 7, 721 31, Västerås

Bolaget skall bedriva import och export av djurfoder och djurartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lupus Foder AB och det är Hallström, Ulla Helena som är född 1972 och har titeln Extern firmatecknare, Larsson, Lars Inge som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Ulla-Britta Viola som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Jan Crister Torbjörn som är född 1946 och har titeln Suppleant, Vågemark, Inger Margareta som är född 1954 och har titeln Revisor,