Klädjätten i Veddesta AB

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av konfektionsvaror, skor, bijouterier samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Klädjätten i Veddesta AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Västerås så är Klädjätten i Veddesta AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Västerås arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Västerås och i Västmanlands län. Redan 1993-06-30 så skapades Klädjätten i Veddesta AB och företaget är har F-skattsedel Klädjätten i Veddesta AB har haft det sedan 1995-01-01.

Klädjätten i Veddesta AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556469-7299 är organisationsnummret för företaget som finns i Västerås.

Just nu är Klädjätten i Veddesta AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Klädjätten i Veddesta AB så går det att nå dem via telefon på 08-7605413 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Pannula, Jari Ilmari -Persson, Mats Åke

Följande personer är på något sätt aktiva inom Klädjätten i Veddesta AB är Persson, Mats Åke som är född 1962 och har titeln VD, Persson, Mats Åke som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Pannula, Jari Ilmari som är född 1965 och har titeln Suppleant, Körkkö, Gunnel Maria som är född 1962 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .