komdahl infoprocess Aktiebolag

Västmanlands län

Information

komdahl infoprocess Aktiebolag är ett företag som finns i Västerås. I komdahl infoprocess Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Dahlin, Sven Kenneth som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlin, Barbro Marianne som är född 1949 och har titeln Suppleant, Finnberg, Annelie Helena Margareta som är född 1975 och har titeln Revisor, Nyberg, Kjell Åke som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med komdahl infoprocess Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå komdahl infoprocess Aktiebolag på telefon 021-142007.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet och försäljning inom databranschen.

Idag är komdahl infoprocess Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

komdahl infoprocess Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

komdahl infoprocess Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan -0001-11-30 och komdahl infoprocess Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för komdahl infoprocess Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

komdahl infoprocess Aktiebolag har 556472-8250 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.