LAMA Alltjänst AB

Västmanlands län

Information

LAMA Alltjänst AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Västerås som är den kommunen där LAMA Alltjänst AB finns. I Västerås så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. LAMA Alltjänst AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. LAMA Alltjänst AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till LAMA Alltjänst AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 021-133680.

Västerås arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är LAMA Alltjänst AB Privat, ej börsnoterat.

LAMA Alltjänst AB har idag 556476-3257 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för LAMA Alltjänst AB

Bolaget skall bedriva renovering, tillverkning och målning av fönster samt övrig byggnation och fastighetsskötsel, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I LAMA Alltjänst AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nordgren, Erik Johan som är född 1968 och har titeln Likvidator, Klint, Sonja Birgitta som är född 1946 och har titeln Revisor, Ernst & Young Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .