Elis Installation Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Elis Installation Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Västerås som är den kommunen där Elis Installation Aktiebolag finns. I Västerås så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Elis Installation Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Elis Installation Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Elis Installation Aktiebolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Elis Installation Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Djuphamnsv. 12, 724 65, Västerås men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 021-137550.

Västerås arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Elis Installation Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Elis Installation Aktiebolag har idag 556477-7992 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Elis Installation Aktiebolag

Bolaget ska bedriva och konstruera och föreslå lösningar för hydraulik, pneumatik och el-installationer samt utföra energibesiktningar. Bolaget skall även utföra el-installationer och reparationer inom fastigheterindustrin, lantbruk, på fartyg inklusive fritidsbåtar, butiker och då såväl belysning som larm och butikskyla samt bygga apparatskåp för automation samt sälja därtill hörande material och därmed förenlig verksamhet.

I Elis Installation Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Björklund, Erik Gunnar som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Björklund, Evert Gunnar som är född 1937 och har titeln Suppleant, Vågemark, Inger Margareta som är född 1954 och har titeln Revisor, .