Electro Mecano Irsta Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva konstruktion och utveckling av elektro- mekaniska anläggningar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Electro Mecano Irsta Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Västerås så är Electro Mecano Irsta Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Västerås arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Västerås och i Västmanlands län. Redan 1994-02-11 så skapades Electro Mecano Irsta Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Electro Mecano Irsta Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Electro Mecano Irsta Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556482-4943 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Västerås.

Just nu är Electro Mecano Irsta Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Electro Mecano Irsta Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 021-121809 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Schrötter, Ulrich Ludwig

Följande personer är på något sätt aktiva inom Electro Mecano Irsta Aktiebolag är Schrötter, Ulrich Ludwig som är född 1941 och har titeln VD, Schrötter, Ulrich Ludwig som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Schrötter, Christina som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Robertsson, Johan Mattias som är född 1970 och har titeln Suppleant, Körkkö, Gunnel Maria som är född 1962 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.