Lars Lundström Konsult AB

Västmanlands län

Information

Lars Lundström Konsult AB är ett företag som finns i Västerås. I Lars Lundström Konsult AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundström, Lars David som är född 1963 och har titeln VD, Lundström, Lars David som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundström, Viktoria Linnéa som är född 1965 och har titeln Suppleant, Blomquist, Kenth Inge Jörgen som är född 1951 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lars Lundström Konsult AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lars Lundström Konsult AB på telefon 021-332220.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet mot detaljhandeln för TV-och videobranschen samt handel och förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lars Lundström Konsult AB av bolagstypen Aktiebolag.

Lars Lundström Konsult AB är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Lars Lundström Konsult AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Lars Lundström Konsult AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lars Lundström Konsult AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Lars Lundström Konsult AB har 556483-8059 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.