Pro Stock Aros Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556485-1292 är organisationsnummer för företaget Pro Stock Aros Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Pro Stock Aros Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Västerås som är den kommunen som Pro Stock Aros Aktiebolag finns i.

Pro Stock Aros Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-04-19 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Pro Stock Aros Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Pro Stock Aros Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Västerås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Pro Stock Aros Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Pro Stock Aros Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 021-138060 eller genom brev på följande adress:
STENTORPSGATAN 2 B, 723 43, Västerås

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet med marknadsutveckling huvudsakligen inom verkstadsindustrin, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Pro Stock Aros Aktiebolag och det är Ström, Thomas Inge som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Ström, Ulla Maj-Lis Marianne som är född 1924 och har titeln Suppleant, Hanneryd, Ove Erling som är född 1951 och har titeln Revisor, Horwath - Hanneryd & Colling Revision AB som är född och har titeln Revisor,