IMÅL AB

Västmanlands län

Information

IMÅL AB är ett företag som finns i Västerås. I IMÅL AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundholm Ågren, Karin Ingela M som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Ågren, Mats Olof som är född 1962 och har titeln Suppleant, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med IMÅL AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå IMÅL AB på telefon 021-384620.

Bolaget skall bedriva sjukgymnastik, medicinsk- och yrkesinriktad rehabilitering, medicinsk- och yrkesinriktad utbildning, försäljning av rehabiliterings- och sportutrustning samt därmed förenlig verksamhet. Handel med hästar, hästavel, försäljning av hästsportutrustning samt därmed förenlig verksamhet. Handel försäljning med ljud-, ljus- och bildutrustning och musikinstrument, samt musikproduktion och musikagentur, samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall beriva handel med värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är IMÅL AB av bolagstypen Aktiebolag.

IMÅL AB är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

IMÅL AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och IMÅL AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för IMÅL AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Lundholm Ågren, Karin Ingela M -Ågren, Mats Olof

IMÅL AB har 556485-8495 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.