K.G. Breeds Åkeri AB

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns K.G. Breeds Åkeri AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Västerås här finns det många olika Aktiebolag. K.G. Breeds Åkeri AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Västerås jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

K.G. Breeds Åkeri AB är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556485-8784.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-6771144 alternativt besöka eller skicka post till K.G. Breeds Åkeri AB på följande adress Stuvarg. 9, 721 32, Västerås.

K.G. Breeds Åkeri AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I K.G. Breeds Åkeri AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Östlund, Caroline Viktoria som är född 1975 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva transporter med flytande bränsle, tankrengöring, service och reparationer av fordon och tankar, uthyrning av arbetskraft ävensom idka därmed förenlig verksamhet.