Deva Mecaneyes AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Västerås och Deva Mecaneyes AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Deva Mecaneyes AB är ett av dem. Statusen för Deva Mecaneyes AB är att Bolaget är aktivt.

Deva Mecaneyes AB är ett Aktiebolag och skapades 1994-05-20. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där företaget finns i jobbar för att företag som Deva Mecaneyes AB ska trivas.

Deva Mecaneyes AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Västerås så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva produkt- och konsultverksamhet inom utveckling, teknik och informationsteknologi, såsom teknikstöd, samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Deva Mecaneyes AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Deva Mecaneyes AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Deva Mecaneyes AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-314440.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Deva Mecaneyes AB är Welén, Magnus Olof som är född 1972 och har titeln Extern VD, Demark, Stelio som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jannering, Hans Olof Gunnar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundkvist, Birger Lars-Ola som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Åsling, Marie Antoniett som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Sven Tomas som är född 1968 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Deva Mecaneyes AB har 556486-6662 som sitt organisationsnummer.