Promalcus Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556490-5619 är organisationsnummer för bolaget Promalcus Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Promalcus Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Västerås som är den kommunen som Promalcus Aktiebolag finns i.

Promalcus Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-08-15 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Promalcus Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Promalcus Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Västerås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Promalcus Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Promalcus Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 021-148050 eller genom brev på följande adress:
Stadshagsv. 52, 724 65, Västerås

Bolaget skall driva konsult- och försäljningsverksamhet inom området marknadskommunikation och idka därmed förenliga verksamheter. Bolaget skall utföra marknadsundersökningar och försäljningsuppdrag samt med rådgivning och praktisk tillämpning medverka vid etablering av nya företag och lansering av nya produkter. Bolaget skall även äga och förvalta aktier och arbeta med fotografisk verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Promalcus Aktiebolag och det är Ängvard, Bo Lennart som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Ängvard, Birgitta Ann-Helén som är född 1958 och har titeln Suppleant, Wallerström, Hans Olof Emanuel som är född 1961 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,