Jädra Gård AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Västerås och Jädra Gård AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Jädra Gård AB är ett av dem. Statusen för Jädra Gård AB är att Bolaget är aktivt.

Jädra Gård AB är ett Aktiebolag och skapades 1994-08-24. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där företaget finns i jobbar för att företag som Jädra Gård AB ska trivas.

Jädra Gård AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Västerås så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget bedriver jord och skogsbruk med huvudsaklig inriktning på hästhållning. Bolaget bedriver därmed förenlig handel med produkter och tjänster riktade mot hästhållning och småskaligt jordbruk. Bolaget säljer även konsulting inom affärsutveckling, med därmed sammanhängande delägande i innovationsbolag. Bolaget bedriver även handel och förvaltning av värdepapper och fastigheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jädra Gård AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Jädra Gård AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Jädra Gård AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0171-442080.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Jädra Gård AB är Modig, Lars Peter som är född 1958 och har titeln VD, Modig, Lars Peter som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Modig, Karl Lennart som är född 1930 och har titeln Suppleant, Löwhagen, Karin Elisabeth som är född 1954 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Jädra Gård AB har 556491-3324 som sitt organisationsnummer.