PGM Service i Västerås Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Västerås och PGM Service i Västerås Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och PGM Service i Västerås Aktiebolag är ett av dem. Statusen för PGM Service i Västerås Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

PGM Service i Västerås Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-09-19. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som PGM Service i Västerås Aktiebolag ska trivas.

PGM Service i Västerås Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Västerås så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva service, svetsarbete och montage inom verkstadsindustrin samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att PGM Service i Västerås Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är PGM Service i Västerås Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med PGM Service i Västerås Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-811844.

Firman tecknas var för sig av -Fredling Gustafson, Helena Birgitta -Gustafson, Erik Peter Ingemar.

De som är på något sätt har med PGM Service i Västerås Aktiebolag är Gustafson, Erik Peter Ingemar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredling Gustafson, Helena Birgitta som är född 1964 och har titeln Suppleant, Lyckstedt, Helén Marita som är född 1965 och har titeln Revisor, Ingvarsson, Claes Jihmmy som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant, Adsum Revisorer & Företagskonsulter AB som är född och har titeln Revisor, .

PGM Service i Västerås Aktiebolag har 556492-9361 som sitt organisationsnummer.