EMPATI Förvaltning Aktiebolag

Västmanlands län

Information

EMPATI Förvaltning Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västerås. Det är nämligen den kommunen som EMPATI Förvaltning Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

EMPATI Förvaltning Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1995-01-01.

EMPATI Förvaltning Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1994-09-19. Men sedan 1998-01-01 så har EMPATI Förvaltning Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till ÖSTRA LÅNGGATAN 67, 619 30, Trosa. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på EMPATI Förvaltning Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 021-137795.

Västerås arbetar för att företag som EMPATI Förvaltning Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för EMPATI Förvaltning Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva förvaltning av aktier och licenser och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för EMPATI Förvaltning Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till EMPATI Förvaltning Aktiebolag och det är följande personer, Linder, Sten Vilhelm som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Mikkelsen Linder, Erry som är född 1947 och har titeln Suppleant, Josefsson, Per Henrik som är född 1964 och har titeln Revisor, Per Josefsson Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för EMPATI Förvaltning Aktiebolag är 556493-6002.