Västerås Media Partner Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva produktion och distribution av direktreklam ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Västerås Media Partner Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Västerås så är Västerås Media Partner Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Västerås arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Västerås och i Västmanlands län. Redan 1994-10-10 så skapades Västerås Media Partner Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Västerås Media Partner Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

Västerås Media Partner Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556496-5431 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Västerås.

Just nu är Västerås Media Partner Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Västerås Media Partner Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 021-403290 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Kristiansson, Gustav Magnus -Zec, Almir

Följande personer är på något sätt aktiva inom Västerås Media Partner Aktiebolag är Zec, Almir som är född 1972 och har titeln Extern firmatecknare, Kristiansson, Gustav Magnus som är född 1950 och har titeln VD, Kristiansson, Gustav Magnus som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Kristiansson, Lars Gunnar som är född 1945 och har titeln Suppleant, Hanneryd, Ove Erling som är född 1951 och har titeln Revisor, Horwath - Hanneryd & Colling Revision AB som är född och har titeln Revisor.