Larssons Transport i Västerås Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556499-8499 är organisationsnummer för företaget Larssons Transport i Västerås Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Larssons Transport i Västerås Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Västerås som är den kommunen som Larssons Transport i Västerås Aktiebolag finns i.

Larssons Transport i Västerås Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-11-25 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Larssons Transport i Västerås Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Larssons Transport i Västerås Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Västerås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Larssons Transport i Västerås Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Larssons Transport i Västerås Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 021-358299 eller genom brev på följande adress:
Dragverksg. 154, 724 74, Västerås

Bolaget skall bedriva schakt- och godstransporter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Larssons Transport i Västerås Aktiebolag och det är Larsson, Lars Olof Birger som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomqvist, Siv Eleonora Kristina som är född 1945 och har titeln Suppleant, Josefsson, Per Henrik som är född 1964 och har titeln Revisor, Per Josefsson Revision AB som är född och har titeln Revisor,