Puttes Billackering i Västerås AB

Västmanlands län

Information

Puttes Billackering i Västerås AB är ett företag som finns i Västerås. I Puttes Billackering i Västerås AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Brüschke, Wolf-Dieter som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglund, Eivor Marianne som är född 1938 och har titeln Suppleant, Wiik, Siv Eva Marianne som är född 1943 och har titeln Revisor, Olssons & Wiik Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Puttes Billackering i Västerås AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Puttes Billackering i Västerås AB på telefon 021-123040.

Bolaget skall bedriva plåt-, lack och glasreparationer på motor- fordon samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Puttes Billackering i Västerås AB av bolagstypen Aktiebolag.

Puttes Billackering i Västerås AB är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Puttes Billackering i Västerås AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Puttes Billackering i Västerås AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Puttes Billackering i Västerås AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Puttes Billackering i Västerås AB har 556501-4650 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.