MJ Alltjänst i Mälardalen Aktiebolag

Västmanlands län

Information

MJ Alltjänst i Mälardalen Aktiebolag är ett bolag som finns i Västerås. I MJ Alltjänst i Mälardalen Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jansson, Leif Mikael som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Katarina Viktoria som är född 1968 och har titeln Suppleant, Törnblom, Hans Gunnar som är född 1947 och har titeln Revisor, Segebladh, Jan Christer som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med MJ Alltjänst i Mälardalen Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå MJ Alltjänst i Mälardalen Aktiebolag på telefon 021-355175.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, utföra sanering av fastigheter, rengöring av tankar, massage och friskvård samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är MJ Alltjänst i Mälardalen Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

MJ Alltjänst i Mälardalen Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

MJ Alltjänst i Mälardalen Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och MJ Alltjänst i Mälardalen Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för MJ Alltjänst i Mälardalen Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

MJ Alltjänst i Mälardalen Aktiebolag har 556501-4833 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.