Advokatfirman Beskow AB

Västmanlands län

Information

Advokatfirman Beskow AB är ett bolag som finns i Västerås. I Advokatfirman Beskow AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Beskow, Karl Martin som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Englund, Anders Olov som är född 1959 och har titeln Suppleant, Hanneryd, Ove Erling som är född 1951 och har titeln Revisor, Horwath - Hanneryd & Colling Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Advokatfirman Beskow AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Advokatfirman Beskow AB på telefon 021-132610.

Bolaget skall bedriva advokatverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Advokatfirman Beskow AB av bolagstypen Aktiebolag.

Advokatfirman Beskow AB är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Advokatfirman Beskow AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Advokatfirman Beskow AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Advokatfirman Beskow AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Advokatfirman Beskow AB har 556506-1446 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.