Barkarö Byggteknik AB

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva byggverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Barkarö Byggteknik AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Västerås så är Barkarö Byggteknik AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Västerås arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Västerås och i Västmanlands län. Redan 1995-01-14 så skapades Barkarö Byggteknik AB och bolaget är har F-skattsedel Barkarö Byggteknik AB har haft det sedan 1996-01-01.

Barkarö Byggteknik AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556507-0702 är organisationsnummret för bolaget som finns i Västerås.

Just nu är Barkarö Byggteknik AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Barkarö Byggteknik AB så går det att nå dem via telefon på 021-50458 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Barkarö Byggteknik AB är Iraeus, Karl Anders som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Iraeus, Margit Elisabet som är född 1950 och har titeln Suppleant, Kjellström, Lars Sven Ivar som är född 1948 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .