FunBike Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556508-5247 är organisationsnummer för verksamheten FunBike Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som FunBike Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Västerås som är den kommunen som FunBike Aktiebolag finns i.

FunBike Aktiebolag har varit registrerat sedan 1995-02-14 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för FunBike Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

FunBike Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Västerås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för FunBike Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med FunBike Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 021-350026 eller genom brev på följande adress:
Stenbyg. 6, 721 36, Västerås

Bolaget skall bedriva handel med samt utföra reparationer av motorcyklar, jetski, vattenskotrar, båtar och bilar jämte bedriva utbildningsverksamhet inom främst fordons och miljö- området. Äga och förvalta fastigheter. Äga och förvalta värde- papper samt bedriva handel av värdepapper. Äga och sköta hästar inom trav och galopp och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med FunBike Aktiebolag och det är Wallén, Inger Margareta som är född 1961 och har titeln VD, Wallén, Inger Margareta som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallén, Christer Alexander som är född 1986 och har titeln Suppleant, Dalestig, Carl Michael som är född 1969 och har titeln Revisor, Revisi revision & rådgivning AB som är född och har titeln Revisor,