Svensk Butiksvision AB

Västmanlands län

Information

Svensk Butiksvision AB är ett bolag som finns i Västerås. I Svensk Butiksvision AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ankarvret, Ronny Leif som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Ankarvret, Kerstin Margareta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Hanneryd, Ove Erling som är född 1951 och har titeln Revisor, Horwath - Hanneryd & Colling Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Svensk Butiksvision AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Svensk Butiksvision AB på telefon 021-121820.

Bolaget skall bedriva utveckling och försäljning av butiks- inredning och butikskoncept ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Svensk Butiksvision AB av bolagstypen Aktiebolag.

Svensk Butiksvision AB är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Svensk Butiksvision AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Svensk Butiksvision AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Svensk Butiksvision AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Svensk Butiksvision AB har 556515-5024 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.