HSB Mälarfastigheter AB

Västmanlands län

Information

HSB Mälarfastigheter AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Västerås som är den kommunen där HSB Mälarfastigheter AB finns. I Västerås så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. HSB Mälarfastigheter AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket HSB Mälarfastigheter AB har haft sedan 1996-01-01. HSB Mälarfastigheter AB har funnits sedan och 2004-09-02 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till HSB Mälarfastigheter AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 019-158500.

Västerås arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är HSB Mälarfastigheter AB Privat, ej börsnoterat.

HSB Mälarfastigheter AB har idag 556517-6061 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för HSB Mälarfastigheter AB

Bolaget skall bedriva handel och förvaltning med fastigheter samt därmed sammanhängande verksamhet.

I HSB Mälarfastigheter AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lagerquist, Inger Agneta som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Carlsson, Ulf Gunnar som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordin, Kurt Johnny som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Erik Jonas som är född 1971 och har titeln Revisor, Jonas Pettersson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .