TGA Bygg & Konsult AB

Västmanlands län

Information

TGA Bygg & Konsult AB är ett av många bolag som finns i Västerås. Det är nämligen den kommunen som TGA Bygg & Konsult AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

TGA Bygg & Konsult AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1998-01-01.

TGA Bygg & Konsult AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1995-07-17. Men sedan 1998-01-01 så har TGA Bygg & Konsult AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Frejag. 7, 723 35, Västerås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på TGA Bygg & Konsult AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 021-146084.

Västerås arbetar för att bolag som TGA Bygg & Konsult AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för TGA Bygg & Konsult AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västmanlands län.

Bolaget skall idka byggverksamhet samt konsultationer inom redovisning och ekonomi ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för TGA Bygg & Konsult AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till TGA Bygg & Konsult AB och det är följande personer, Andersson, Tommy Gunnar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Inger Elisabet som är född 1947 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Göran som är född 1956 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för TGA Bygg & Konsult AB är 556520-5159.