Zoo Varuhuset i Västerås Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Zoo Varuhuset i Västerås Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västerås. Det är nämligen den kommunen som Zoo Varuhuset i Västerås Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Zoo Varuhuset i Västerås Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1995-07-18.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Vetterstorpsg. 38, 724 62, Västerås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Zoo Varuhuset i Västerås Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 021-355464.

Västerås arbetar för att verksamheter som Zoo Varuhuset i Västerås Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Zoo Varuhuset i Västerås Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva zoologisk handel ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Zoo Varuhuset i Västerås Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Zoo Varuhuset i Västerås Aktiebolag och det är följande personer, Meyer, Claus-Johan Tage som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Meyer, Ingeborg Erika som är född 1945 och har titeln Suppleant, Lidgren, Lars Erik Ingemar som är född 1967 och har titeln Revisor, LHA Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Zoo Varuhuset i Västerås Aktiebolag är 556520-7049.