Klingab AB

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva management, consulting, verksamhetsutveckling för tillverkande företag, förvaltning av aktier och värdepapper, nätverksgrupper för förmedling av personliga kontakter mellan olika företag i olika branscher och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Klingab AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Västerås så är Klingab AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Västerås arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Västerås och i Västmanlands län. Redan 1995-07-19 så skapades Klingab AB och bolaget är har F-skattsedel Klingab AB har haft det sedan 1998-01-01.

Klingab AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556521-5026 är organisationsnummret för bolaget som finns i Västerås.

Just nu är Klingab AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Klingab AB så går det att nå dem via telefon på 070-5901646 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Klingab AB är Kling, Oskar Per Greger som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Kling, Inger Margita Axelsdotter som är född 1946 och har titeln Suppleant, Braaf, Sven Olof som är född 1957 och har titeln Revisor, Hedlund, Astrid Gunnel Margareta som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .