Royal Oak Restaurang AB (Oliwer Twist)

Västmanlands län

Information

Royal Oak Restaurang AB (Oliwer Twist) är en verksamhet som finns i Västerås. I Royal Oak Restaurang AB (Oliwer Twist) finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kullberg, Leif Göran som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Frideros, Carl Micael som är född 1975 och har titeln Suppleant, Vågemark, Inger Margareta som är född 1954 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Royal Oak Restaurang AB (Oliwer Twist) så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Royal Oak Restaurang AB (Oliwer Twist) på telefon 070-5237577.

Bolaget skall bedriva restaurangrörelse, uthyrning av restauranginventarier och lokaler, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Royal Oak Restaurang AB (Oliwer Twist) av bolagstypen Aktiebolag.

Royal Oak Restaurang AB (Oliwer Twist) är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Royal Oak Restaurang AB (Oliwer Twist) innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Royal Oak Restaurang AB (Oliwer Twist) är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Royal Oak Restaurang AB (Oliwer Twist) så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Royal Oak Restaurang AB (Oliwer Twist) har 556522-1339 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.