P.A. Företagscoachen i Västerås AB

Västmanlands län

Information

Bolaget skall utföra redovisningstjänster, företagsutveckling, försäljning av livsmedel, handel i värdepapper, fastigheter och företag samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för P.A. Företagscoachen i Västerås AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Västerås så är P.A. Företagscoachen i Västerås AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Västerås arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Västerås och i Västmanlands län. Redan 1995-07-20 så skapades P.A. Företagscoachen i Västerås AB och verksamheten är har F-skattsedel P.A. Företagscoachen i Västerås AB har haft det sedan 1996-01-01.

P.A. Företagscoachen i Västerås AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556522-2923 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Västerås.

Just nu är P.A. Företagscoachen i Västerås AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med P.A. Företagscoachen i Västerås AB så går det att nå dem via telefon på 021-120395 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom P.A. Företagscoachen i Västerås AB är Johansson, Anita Elisabet som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Hols, Pernilla Elisabeth Josefine som är född 1970 och har titeln Suppleant, Hertin, Bengt Michael som är född 1973 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .